<SEOx>

Zoekmachine Optimalisatie

     
      SEOx.nl Zoekmachine Optimalisatie      
     

No Cure No Pay - Pas betalen voor behaald resultaat

Niets van tevoren, niets maandelijks, alleen pas betalen als de website voor een gekozen zoekwoord stabiel in de Google TOP20 zoekresultaten staat.

Stabiel betekent minimaal 2 maanden in de TOP20 zoekresultaten
In de eerste week van de maand wordt bekeken wat de plaatsen(ranking) van de zoekwoorden zijn in de zoekresultaten van Google. Een zoekwoord is pas "stabiel"wanneer deze minimaal twee maanden achterelkaar in de TOP20 zoekresultaten staat.

Google TOP20 zoekresultaten
Het gaat hierbij om de Google.nl zoekresultaten. Hierbij wordt de instelling "Doorzoek : het internet" gebruikt en niet de Nederlandstalige of Nederlandse website instellingen.

Geen rekening voor elk behaald zoekwoord
U krijgt niet een rekening, gelijk als een zoekwoord stabiel in de TOP20 zoekresultaten staat. U krijgt maximaal drie rekeningen naar ons toegestuurd. Wanneer u een optimalisatie voor 10 zoekwoorden laat uit voeren, dan krijgt u de eerste rekening voor minimaal 5 zoekwoorden (50%). De volgende rekening bij de volgende 3 zoekwoorden (25%) en de laatste rekening voor de restterende 2 zoekwoorden (25%).

Minimaal 10 zoekwoorden per website
U krijgt advies/aandachtspunten hoe uw website overkomt en hoe u nog beter kunt aansluiten bij de behoefte van de bezoeker.

U krijgt online inzicht in het gedrag van uw website bezoekers
Door het plaatsen van Google Analytics op uw website, krijgt u hier inzicht in. U kunt zelf hiermee testen uit te voeren door bepaalde "headlines" aan te passen, en te kijken naar het resultaat.

Onze prijs? 90 ex. btw per zoekwoord
Een redelijk bedrag voor een vergelijkbaar pakket met dezelfde resultaten.

Heeft u interesse? Contact!

     
     
<SEOx> Website Optimalisatie (c) 2008 product of Xebun.com